6 Nisan 2014 Pazar

Sosyal medyanın işinize olan etkileri

Facebook kullanıcı sayısının bir milyarı geçtiği son zamanlarda sosyal medyanın neden ihtiyaç duyulan olduğunu daha iyi anlayabiliriz. Bildiğiniz gibi sosyal medya milyonlarca kişinin aynı anda interaktif bir şekilde etkileşim kurduğu bir alandır.

facebook

Evvelce markaların ve şirketlerin yalnızca kendilerini tanıtabilecekleri tek alan gazete ve televizyon iken bugün bu vaziyetin büyük oranda sosyal medyaya doğru kaydığını düşünüyoruz. Bunun her geçen gün daha da yaygınlaşması sosyal medya müracaat etmeliğine olan ihtiyacı ortaya koyuyor. Bu noktada sosyal medya içerisinde nasıl ve ne şekilde var olmanız gerektiği, takipçilerinizin hassasiyetlerinin neler olduğu, ne gibi beklentilere sahip olduğu gibi vaziyetlerin takibini yapmak ve bununla alakalı tedbirleri almak sosyal medya danışmanlarının yapacağı işlemlerden yalnızca bir kaçı. Dijital reklamlar kullanma, düşük fiyatla daha fazla reklam yapma olanağı da bulacaksınız. Bu arada takipçi sayınızın artırılması, düzenli olarak size rapor sunulması, önünüzü görmenizi sağlayacak müşterilerinizle ilişkilerini güçlendirmenize yardımcı olacaktır.


Şirketler ve markalar için sosyal medya danışmanlığı netlikle bir ihtiyaç haline gelmiştir. Zira bu geniş alanda profesyonel bir yardım almadan kendinizi göstermeniz güçleşiyor. Kendi internet sitenizle eşgüdümlü bir çalışma mevzubahis da olursa sosyal medyada reklamınız yapılmakla kalmaz, web sitenize yönlendirilerek kendinizi ve ürünlerinizi çok daha iyi tanıtma fırsatı bulacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder